Schaatsen in coronatijd bij IJsclub Volmoed.

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Harderwijkse ijsclub. Het lijkt er nu echt van te komen, de weersvoorspellingen geven voldoende vorst voor ijspret ergens de komende dagen.

In verband met de coronamaatregelen hebben we het e.e.a. moeten wijzigen qua aanmelding van het lidmaatschap en het schaatsen zelf.

Dit ‘coronajaar’ zullen alleen leden en hun directe familie gevestigd op hetzelfde adres zich kunnen inschrijven voor onze schaatsblokken. Voor zover u dat nog niet gedaan heeft verzoeken wij u ons via deze site uw NAW gegevens door te geven. Dat behoeven alleen de gegevens hoofdbewoner te zijn, de rest van de inwonende familie hoeft niet ingeschreven te worden op de ledenlijst. Bij de schaatsbaan kunt u als u gaat schaatsen de famiecontrubutiekaart ad Euro 15,00 voldoen per pin en deze kaart afhalen als u nog geen lid was. Bent u al lid, dan neemt u ‘gewoon’ uw gele toegezonden gezinskaart seizoen 2020/2021 mee naar de baan.

Voor een ieder geldt dat er geschaatst gaat worden via blokken, u kunt een reservering doen via ons boekingssysteem die momenteel nog in aanbouw is op de site. Na het betalen van de Euro 15,00 voor de familiecontributiekaart kunt u, -ijs en wederdienende- zo vaak als u belieft blokken boeken. Wij hanteren per blok een bezetting van maximaal 100 mensen, zorg er dus voor dat u tijdig boekt om teleurstellingen te voorkomen.

Een vereiste is dus wel dat u uw volledige NAW gegevens achterlaat via het mail adres op de site (info@ijsclubvolmoedharderwijk.nl) zodat we voor volgend seizoen u de ledenkaart kunnen doen toekomen. Wij schrijven u dan bij als lid in onze ledenlijst.

Voor de duidelijkheid, dit jaar kunnen dus alleen leden gebruik maken van onze mooie ijsbaan.

De ijsbaan is nog gesloten. Zodra er meer bekend is dan staat het op deze website en zal reservering van bloktijden geactiveerd worden, dus houd deze website in de gaten.

Bestuur IJsclub Volmoed