you're reading...

Uitnodiging Veluwe Zuid 2015

Geacht bestuur,

in 2014 hebben we op de baan van de Edese IJsvereniging (www.eijv.nl) onder leiding van Dick Nap een extra, wekelijkse verenigingsoverstijgende trainingsmogelijkheid aangeboden aan skeeleraars/inliners uit de regio in de leeftijd 12 tot 18 jaar die doelgericht op wedstrijdniveau willen trainen. Bewust is gekozen voor een extra training op de reguliere verenigingstrainingen. We hebben in 2014 met 16 rijders uit 6 verenigingen een mooi inlineseizoen gehad, meer info over het seizoen en de rijders vindt u op www.veluwezuid.nl. Uit de evaluatie van 2014 bleek dat het initiatief goed is bevallen en we gaan dit in 2015 doorzetten.

De uitnodigingen voor deze training laten we ook dit jaar weer via de verenigingen lopen. Heeft u rijders in de vereniging waarvan u denkt dat ze deze extra training interessant vinden, meldt ze dan aan via een reply op deze email o.v.v. naam en geboortedatum en eventueel directe contactgegevens. De rijders zichzelf laten aanmelden kan natuurlijk ook. Uiterlijk aanmelden op 10 maart.

De opzet is net als vorig jaar: er wordt (kostenloos) tweemaal met de groep getraind en vervolgens wordt door Dick Nap aan het eind van de tweede training besloten of de kandidaat geschikt is voor de trainingsgroep. Aanmelden is dus niet automatisch het hele seizoen meerijden.

We starten op dinsdag 17 maart om 19 uur (tot 20.30 uur) met een korte toelichting en een eerste training. Graag 18.45 uur aanwezig want om 19 uur willen we starten met de training. De training gaat altijd door, ongeacht het weer.

De training moet door de rijders zelf worden betaald. De kosten per rijder zijn €80 per seizoen.

Met vriendelijke groet,
Stephan Hulleman