Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Henry Hetebrij uit Harderwijk schreef op 13 januari 2024 om 20:18
Wat een prima prestatie hebben jullie als club geleverd voor zegge en schrijve 24 uur schaatsen op de schaatsbaan Weijde Wellen.
CCSV uit Harderwijk schreef op 11 februari 2021 om 21:10
Mooie website en geweldig nieuws nu de baan open gaat! Ik heb even een vraag: zijn er ook hulpmiddelen voor beginners en senioren? Ik hoor het graag en wens jullie veel ijsplezier
CCSV uit Harderwijk schreef op 11 februari 2021 om 10:19
Prachtige website en heel mooi nieuws over de openstelling; super! Ik heb een vraag: Zijn er ook hulpmiddelen beschikbaar voor beginners/senioren... ? Veel succes en hopelijk tot ziens.
Ineke uit Harderwijk schreef op 8 februari 2021 om 11:22
Mooie website!! Mocht de ijsbaan opengaan, wat natuurlijk super zou zijn!! Kunnen we dan ook schaatsen bij jullie huren? Hallo Ineke, helaas, we verhuren geen schaatsen.
Kristine uit Harderwijk schreef op 4 februari 2021 om 18:38
Hopelijk mag de ijsbaan met passende coronaregels open als het vriest. Bij de Jaap Eden baan in Amsterdam zijn ze ook al de afgelopen maanden ‘gewoon’ open Mooie site!

Het ingezonden bericht en de meta-gegevens kunnen verzonden worden naar derde partijen als Akismet en ‘Stop Forum Spam’ om te helpen bij spamdetectie. Het privacybeleid van deze diensten is te vinden op respectievelijk https://automattic.com/privacy/ en https://www.stopforumspam.com/privacy.